Benvinguts al nou web del SAL
Presentam el nou lloc web del Servei d'Assessorament Lingüístic del CIM, on podreu trobar continguts relacionats amb l'ús i el foment de la llengua catalana en l'àmbit de l'illa de Menorca.
Cambiar idioma al castella Cambiar idioma al catala Menu

II Premi de Narrativa Juvenil Àngel Ruiz i Pablo

El Departament de Cultura, Patrimoni i Educació ha convocat la segona edició del Premi de Narrativa Juvenil del Consell Insular de Menorca, a partir d'enguany dedicat a l'escriptor menorquí Àngel Ruiz i Pablo, ja que el 2015 es commemora el 150è aniversari del seu naixement. 

L’objectiu del premi és estimular la creació literària en llengua catalana entre els joves, així com ampliar l'oferta de literatura juvenil feta a Menorca a fi de fomentar l'hàbit de la lectura entre la joventut.

Poden participar en aquest premi tots els joves de Menorca que cursin estudis de batxillerat o cicles formatius de grau mitjà a l’illa. El jove escriptor guardonat obtindrà un premi en metàl·lic de 500 euros.

Les obres que es presentin al premi han d’estar escrites en català i han de tenir una extensió d’entre 12 i 25 pàgines. El tema és lliure i el termini de presentació de les obres acaba el 16 de març de 2015.

La resolució del jurat que valorarà les obres presentades es farà pública en el marc dels actes que el Consell Insular de Menorca organitzi amb motiu del Dia del Llibre de 2015.

Les bases, l’imprès de sol·licitud i els annexos que han de presentar les persones interessades es poden recollir a les seus del Consell Insular de Menorca de Maó i Ciutadella, així com al web www.cime.es.

També us podeu descarregar les bases aquí.

Tríptic informatiu.

Article de la revista Àmbit, del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació.

 
 
 
© Servei d’Assessorament Lingüístic - Departament de Presidència
Consell Insular de Menorca