Benvinguts al nou web del SAL
Presentam el nou lloc web del Servei d'Assessorament Lingüístic del CIM, on podreu trobar continguts relacionats amb l'ús i el foment de la llengua catalana en l'àmbit de l'illa de Menorca.
Cambiar idioma al castella Cambiar idioma al catala Menu

Terminologia de les festes de Menorca

El Servei de Política Lingüística i Cultura Popular del Consell Insular de Menorca desplega el diccionari en línia Terminologia de les festes de Menorca, allotjat al Termcat, amb l'edició de vocabularis visuals il·lustatrs per Laura Miyashiro. La intenció és aplegar en una sèrie de vocabularis senzills els principals termes referits als diferents àmbits de la nostra festa.

Terminologia de les festes de Menorca 3
Presentam el tercer vocabulari visual sobre les festes de Menorca, que publica cada any el Servei de Política Lingüística i Cultura Popular per desplegar el diccionari en línia "Terminologia de les festes de Menorca", que està allotjat al web del Termcat. Aquest tercer vocabulari de la sèrie es dedica a la gastronomia festiva: rebosteria, begudes i plats de festa tradicionals. El podeu veure i descarregar pitjant damunt la imatge:
 Terminologia de les festes de Menorca 2
Presentam el segon lliurament de la sèrie Terminologia de les festes de Menorca, dedicat als ornaments del cavall i altres elements materials.

Pitjau damunt la imatge per veure i descarregar el tríptic:
 


 


Terminologia de les festes de Menorca 1
Tenim el gust de presentar el primer lliurament de Terminologia de les festes de Menorca, dedicat als càrrecs i la vestimenta. La intenció és aplegar en una sèrie de vocabularis senzills i il·lustrats els principals termes referits als diferents àmbits de la nostra festa. Podeu consultar i descarregar el primer número de la sèrie clicant damunt la imatge:
  
 


  
 
© Servei d’Assessorament Lingüístic - Departament de Presidència
Consell Insular de Menorca