Benvinguts al nou web del SAL
Presentam el nou lloc web del Servei d'Assessorament Lingüístic del CIM, on podreu trobar continguts relacionats amb l'ús i el foment de la llengua catalana en l'àmbit de l'illa de Menorca.
Cambiar idioma al castella Cambiar idioma al catala Menu

Estovalles amb "Paraules nostres" 
El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, a través del seu Servei d'Assessorament Lingüístic, reparteix aquest estiu entre bars i restaurants estovalles individuals d'un sol ús per donar a conèixer la nostra llengua entre residents i visitants.

L'objectiu d'aquesta iniciativa, que ha tingut gran acceptació entre establiments i clients i que el SAL ha batiat amb el nom de «Paraules nostres», és implicar el sector de la restauració i dels consumidors en el foment i la salvaguarda de la llengua catalana.

Concretament, mitjançant la divulgació d'una petita mostra del lèxic més característic de Menorca volem contribuir a mantenir vives aquestes paraules en la parla habitual dels menorquins i donar-les a conèixer als catalanoparlants d'altres varietats dialectals i als parlants d'altres llengües.

Vegeu aquí el reportatge que en va fer IB3 Televisió.
 


 
 
© Servei d’Assessorament Lingüístic - Departament de Presidència
Consell Insular de Menorca