Benvinguts al nou web del SAL
Presentam el nou lloc web del Servei d'Assessorament Lingüístic del CIM, on podreu trobar continguts relacionats amb l'ús i el foment de la llengua catalana en l'àmbit de l'illa de Menorca.
Cambiar idioma al castella Cambiar idioma al catala Menu
punts de llibre guanyadorsEn l'acte de cloenda de la Setmana del Llibre en Català, que va tenir lloc al Teatre des Born el dissabte 14/11/2020, es van donar a conèixer els números dels punt de llibre premiats amb diversos regals.

Sorteig de punts de llibre de la Setmana del Llibre en Català a Menorca

Durant la Setmana del Llibre en Català a Menorca, amb cada llibre en català venut les llibreries participants lliuraven un punt de llibre numerat, que al final entraven en el sorteig de diferents premis.

El primer premi va correspondre al número 548 i el va vendre la Llibreria Pau. El segon premi el va vendre Juguettos i va ser el 640.

1r premi (548): val de 50 € per gastar a les llibreries, val de 50 € per a un àpat al Cafè Balear, 2 entrades per a una experiència cultural, lot de llibres

2n premi (640): val de 25 € per gastar a les llibreries, 2 visites teatralitzades al Museu de Menorca, lot de llibres

Podeu presentar els punts de llibre amb els núm. guanyadors a les dependències del Consell Insular de Menorca de Maó o de Ciutadella (Departament de Cultura)


 
 
© Servei d’Assessorament Lingüístic - Departament de Presidència
Consell Insular de Menorca