Benvinguts al nou web del SAL
Presentam el nou lloc web del Servei d'Assessorament Lingüístic del CIM, on podreu trobar continguts relacionats amb l'ús i el foment de la llengua catalana en l'àmbit de l'illa de Menorca.
Cambiar idioma al castella Cambiar idioma al catala Menu

Campanyes

 

Taula de paraules:


Entre tots al Consell Insular de Menorca hem format el logo de la Menorca Talaiòtica amb les nostres paraules preferides en català: per la sonoritat, pel significat, per la genuïnitat...


Vam vincular aquesta acció a la Menorca Talaiòtica perquè la candidatura és cultura i patrimoni, com la nostra llengua. Va ser així com vam convidar el personal de institució a agafar una targeta, escriure-hi la paraula que més els agradés en català i aferrar-la a la taula. Ens pocs dies hem aixecat una magnífica taula de paraules. Podeu consultar-ne la llista aquí.

Enllaç a l'àlbum de fotos complet: https://photos.app.goo.gl/43NV9p5kvjfjWhMXA
 "Històries del català" 

El Consell Insular de Menorca i els vuit ajuntaments de l'illa participen en aquesta campanya de foment de l'ús del català entre la població nouvinguda, creada pel Consell Insular de Formentera i que ha rebut l'impuls de la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears per estendre-la a les altres illes.

Podeu veure totes les "Històries del català" a http://www.historiesdelcatala.cat./


Reconversió del programa “Integra’m”

Per tal de reforçar el programa de voluntariat lingüístic a Menorca i aconseguir que de cada vegada hi hagi més participació, el Consell Insular de Menorca ha reconvertit el seu programa “Integra’m”, que ha desplegat entre els anys 2005 i 2009, i ha signat un acord amb Paraula. Centre de Serveis Lingüístics de les Illes Balears pel qual aquesta associació es fa càrrec, a partir del mes de setembre, de tot el programa de voluntariat lingüístic a Menorca, com ho feia ja a les altres illes per acord amb la Direcció General de Política Lingüística.

Així, el programa passa a dir-se “Amb tu, en català” i l’associació Paraula serà a partir d’ara l’encarregada de desplegar-lo a la nostra illa a través del seu coordinador i dinamitzador Biel Pons.

Les dades de contacte per inscriure’s al programa o per demanar més informació són les següents:

Biel Pons
Paraula. Centre de Serveis Lingüístics
C/ de Miquel de Verí, 36 – 07703 Maó
Tel. 650 590 588
voluntariatmenorca@paraula.cat
http://www.paraula.cat/ambtu
 


 
 
© Servei d’Assessorament Lingüístic - Departament de Presidència
Consell Insular de Menorca